در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
سلام استاد وقت بخیر

من تازه سربازیم تموم شده و میخوام که بیمه ام رو شروع کنم. و میخوام که خودم به صورت آزاد بیمه ام رو رد کنم.

 اما اطرافیانم میگن کسی که برای اولین بار میخواد بیمه اش رو شروع کنه باید اول یه کارفرما اونو بیمه کنه بعد از چند ماه میتونه از اون کار بیاد بیرون و خودش دیگه بیمه اش رو رد کنه

. من از شما تقاضا دارم من رو راهنمایی کنید تا بفهمم آیا منی که تا حالا بیمه نبودم میتونم خودم بیمه ام رو بریزم حساب؟ یا باید اول برم توی یه شرکتی کارکنم بعد که کارفرما برای اولین بار بیمه رو رد کرد. اونوقت دیگه میتونم خودم آزاد بیمه ام رو رد کنم. ( ممنون از بزرگواریتون).
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اون بیمه اختیاری است که حداقل 1 ماه سابقه پرداخت حق بیمه می خواهد . می توانید از دیگر بیمه خویش فرما یعنی بیمه حرف و مشاغل آزاد استفاده نمایید .

با تشکر