در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام ببخشین وقتتون رو میگیرم

حتی اگر دیه رای که پارسال صادر شده رو بیمه به حساب صندوق ریخته باشد وبه من زنگ زده واین مورد رو گفته باشد و رای دادگاه بعدا عوض شده ودرصد دیه من افزایش یافته باشد کل دیه بر حسب نرخ امسال حساب میشود یا فقط درصدی که افزایش یافته رو برحسب امسال حساب میکنن؟

بیمه به من میگه ما۲۵ درصدی که پارسال صادر شده رو به حساب صندوق ریختیم و برحسب امسال حساب نمیشه فقط۶درصد افزایش رو برحسب امسال میدیم و۲۵درصد تو حساب صندوق هست که پارسال ریختیم بهت گفتیم.

الان من چیکار کنم منتظر اجرای احکام باشم تا کلشو برحسب امسال بگیرم یا بیمه درست میگه اون طوری که اونا میگن بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درو برشما

ملاک مبلغ دیه زمان قطعیت حکم است ماده 31 تبصره 3 قانون بیمه ثالث 95

کل دیه باید از رای قطعی شده محاسبه و پرداخت شود