در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

من تصادف کردم در تاریخ ۹۷/۹/۳۰ رای صادر شده و من به رای بدویه اعتراض دادم چون چندتا ازجراحاتم نوشته نشده بود

الان ۹۸/۱/۲۸واسه من از بیمه نامه اومده که دیه درسال ۹۷/۱۲/۲۷ به حساب صندوق واریز شده و من ظرف مدت یه هفته به بیمه مراجعه کنم وفیش دیه رو بگیرم ودیه رو به من پرداخت کنند

دیه رو برحسب سال۹۷حساب کردن درحالی که الان ساله ۹۸ هست این نامه برای من اومده مگه نباید اگه اعتراضم مورد قبول واقع شد دیه رو برحسب سال۹۸ بدن؟

الان به نظر شما من برم دیه رو بگیرم یا بزارم پس از رسیدگی به اعتراضم که میدونم مورد قبول واقع میشه برحسب سال ۹۸ بگیرم؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

باید از دادگاه ابلاغیه اعتراض به رای صادره به بیمه ارسال میشده که احتمالا انجام نشده ، ولی نگران نباشید جای دفاع داره .

اگر اعتراضتون وارد باشه رای جدیدی که صادر خواهد شد ملاک پرداخت دیه می باشد