در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من در سال ۹۶ تصادف کردم ودر سال ۹۷ حکم صادر شده قبل از اینکه حکم قطعی بشه من اعتراض کردم و در سال ۹۸ بعد از گذراندن دوباره مراحل پزشکی قانونی درصد دیه من به دلیل اشتباه پزشک قانونی افزایش یافته الان حکم دوباره صادر شده وقطعیت یافته وبیمه به من زنگ زده رفتم اونجا میگه حکمی که درسال۹۷ صادر شده بود رو مابه حسابه صندوق ریختیم و درصدی رو که اضاف شده رو به نرخ امسال میده این کار بیمه درسته یا باید همه ی دیه رو به نرخ امسال بده؟

بیمه میتونه قبل از قطعی شدن رای دیه رو به حساب صندوق بریزه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

تبصره 3 ماده 32قانون بیمه ثالث

ملاک تعیین دیه زیاندیده حکم قطعی دادگاه است . یعنی هر حکمی که قطعیت یافته باشد از نظر درصد و از نظر نرخ دیه قابل قبول است .

بیمه گر درصورت ورود اعتراض به  رای دادگاه بدوی تکلیفی به پرداخت دیه نداشته است و مسئولیت این امر به عهده خود بیمه گر است