در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
با سلام مدتی قبل سوالی درموردمشاغل سخت درکارگاه خانوادگی سوال کردم که درپاسخ فرمودند که تعلق  نمی گیرد

شغل ما در نانوایی وشاطرهستیم

یکی ازاقوانم در کارگاه پدرش باعنوان شغلی شاطری درخواست بازنشستگی با بیست سال پی درپی به اداره کارداده وموردقبول بوده وتامین اجتماعی هم قبول کرده شعبه ایشان درلاهیجان میباشد

آیافرقی بین شعبه هاهستش که یک سری کارگاه خانوادگی راجزومشاغل سخت قرار میدهند و یک سری نه در ضمن ایشان درکارگاه هیچ گونه کارگر غریبه نداشته اند
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

به دلیل اینکه کارگاه از حالت خانوادگی خارج می شود وبا اشتغال یک فرد دیگر در کارگاه