در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام، در حال حاضر بیمه حرفه و مشاغل 14 درصد هستم، و بدون دفترچه درمانی، دو تا سوال داشتم،
1. سوالی که هست اینه که الان من دفترچه بیمه ندارم در قرار دادم، آیا با همین روال بازنشسته بشم، به من دفترچه درمانی تعلق میگیره؟؟ یا چون الان سرانه درمان را نریختم، بعد بازنشستگی هم به من دفترچه نمی دهند؟؟
2. با توجه به اینکه در سال های اخیر، انواع بیمه ها رو داشتم، مانند اجباری، اختیاری، حرفه و مشاغل با سرانه در مان 18درصد، حرفه و مشاغل 14 درصد بدون سرانه درمان، هنگام بازنشستگی، مبنای محاسبه حقوق من، بر اساس کدام یک از این بیمه های من است؟ بر اساس آخری یا میانگین؟؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
محاسبه حقوق بازنشستگی بر اساس ۲۴ ماه آخر قبل از بازنشستگی صورت می پذیرد و پس از بازنشستگی مشمول ردیف درمان می شوید