در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام خسته نباشید

کسی که 23 سال حق بیمه کارگر ساختمانی پرداخت کرده و 2 سال بعد از آن حق بیمه رانندگان و 2 سال بعد از آن حق بیمه اختیاری و 3 سال آخر حق بیمه اجباری، بر اساس حق بیمه کارگر ساختمانی، با 35 سال سابقه بازنشسته می شود؟ یا براساس سوابق اجباری اختیاری یا رانندگان با 30 سال سابقه بازنشسته می شود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما با احراز شرایط بازنشستگی بیمه اجباری با داشتن 30 سال سابقه و 50 سال سن بازنشسته خواهید شد و شرایط بازنشستگی کارگران ساختمانی وفق بخشنامه شماره 7 مشترک فنی و درآمد در مورد شما مصداق ندارد.