در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام. یک شرکت توزیع مواد غذایی بامن به عنوان بازاریاب در موقع استخدام به صورت شفاهی وعده حقوق ثابت قانون کار به اضافه پورسانت داد و همکاری شروع شد بعد سه ماه گفتن هیچ حقوق ثابتی درکار نیست و مبلغ بسیار کمی برای پورسانت گفتن که هر ماه از همون مبلغ پورسانت بخشی رو برای عیدی و سنوات اخر سال کم میکنن که بعد اخر سال بدن!!

قراردادی به ما داده شده که توش ذکر شده بر اساس ماده ۱۰ قانون مدنی طرف دوم کارگر محسوب نشده و مشمول روابط کارگر و کارفرما نیست. و حقوق به صورت پورسانت و هیچ درصد یا شرایطی هم از میزان پورسانت ذکر نشده. آیا این قرارداد قانونی است؟

و با ذکر اینکه رابطه کارگر و کارفرمایی نیست از قانون کار خارج میشه؟ امضا این برگه چه عواقبی برای من داره؟ بدون قرارداد میتونم به اداره کار شکایت کنم ؟در این شرکت با روزانه حداقل ۱۲ ساعت کار چیزی کمتر از ۱۲۰۰ درامد کسب میشه!تازه اگه جریمه نکنن و بدن! واقعا ظلم نیست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

احراز رابطه کارگری و کارفرمایی مشروط به اثبات رابطه مزدی و دستوری فی مابین است.که در صورت اثبات ، تنظیم هرگونه قرارداد خارج از شمول قانون کار غیر قانونی و فاقد ارزش و اعتبار است .

بدیهی است تمام حقوق و مزایای کارگری در طول ایام خدمت به نسبت ساعات انجام کار میبایست انجام گردد.