در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
سلام والا بیمه آتیه سازان حافظ دنبال هر بهانه ای میگرده تا پول نده انگاری گفتن تا می تونی به کسی پول ندین !
نزدیک به 1 سال هست دنبال کار بیمه و پول گرفتن از اینها هستم تا امروز که با عصبانیت تصمیم گرفتم دیگه کارگزاری نرم و به مرجع بالاتری برای اعتراض و رفع مشکل کنم .
از ایین رو از شما راهنمایی می خواهم.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

لطفا" دقیقا" بفرمایین که مشکل تون چی هست؟

به کجا و چه کسی مراجعه فرمودین؟

پاسخ تون چی بوده؟

امیدوارم که بتونم براتون کاری انجام بدم  و مشکل تون رو حل کنم.
فقط لطفا" پاسخ سوالات بنده رو مختصر و دقیق بفرمایید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان،مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام