در بیمه درمان تکمیلی توسط (120 امتیاز)
سلام. مادر من هر دو پا را جراحی تعویض مفصل کرده و 24 میلیون هزینه کرده. بیمه خدمات درمانی برای هر پا حدود 5 میلیون تومان پرداخت کرد. اما بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ از 14 میلیون تومان باقیمانده فقط 6.5 میلیون تومان پرداختند. مگر نباید 90 درصد از باقیمانده هزینه را پرداخت کنند؟ مادرم بازنشسته آموزش پرورش میباشد..متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه بازنشستگان در قسمت جراحی،سقف پرداخت دارد.

یعنی مثلا ۱۰میلیون پوشش دارد.

اگر ۶/۵میلیون را پرداخته،احتمالا سقف پرداخت شما ۱۰ میلیون بوده که ۳۰٪ فرانشیز کم شده.

بیمه های تکمیلی فرانشیزهای مختلفی دارد،از ۳۰٪ تا حتی صفر.

ولی در قرارداد بازنشستگان،اگر طلایی باشد،سقف ندارد.