در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

اگر کسی به صورت پاره وقت کارکند و کارکرد ماهانه اش حدود 20 روز باشد اگر بخواهد بیمه کامل برایش رد بشه باید بیمه زنان خانه دار بشه به این صورت که 12درصد ( ماهانه حدود 180،000 تومان) به بیمه پرداخت کند تا سابقه کامل لحاظ شود

میخواستم بدونم به جای اینکه بیام یه مبلغی بدم بیمه، بیمه عمر بشم بهتره یا تکمیل سابقه تامین اجتماعی؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در زمان پرداخت حق بیمه اجباری ، حق بیمه اختیاری امکانپذیر نیست