در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
معنی ساده  متن حقوقی رای اولیه دادگاه ذیل که برای تصادف جرحی شخص ثالث صادرشده چیست ؟

پرداخت خسارت و حبس ظرف 2 سال از تاریخ وقوع جرم صادر و اعلام می نماید

و اگر روند دادگاه واخذ رای تجدیدنظر به 3سال کشیده شد،در وضعیت پرداخت دیه با لحاض مورد بالا چگونه میشود؟
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
با سلام

باید خدمتتون در خصوص دیه عرض کنم پرداخت دیه به روز هست یعنی اگر دادگاه طول بکشه و اجرای حکم به سال بعد موکول بشه نرخ دیه رو با همون سال محاسبه میکنند

رای اولیه یا رای دادگاه بدوی  رایی هست که دادگاه کیفری صادر میکنه و قابل تجدید نظر خواهی میباشد

و معمولا رای تجدید نظر  در طی چند ماه صادر میشود