در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده در یک شرکت جوشکار co2 هستم .

یکبار دچاره حادثه شدم درحین کار و باعث قطع شصت دست اصلی من شد و دومین بار باعث شکستگی انگشت کوچک دست شدم والانم هم باز دچار حادثه شدم که اصلان مقصر من نبودم راننده جرثقیل قطعه تیراهن رو اندخت روم و باعث ترکیدن ماهیچه ساعد دستم شد و کبود کردن کمرم.

کارفرما خیلی بدبرخورد میکنه و شاکی هست با اینکه من دچار اولین حادثه شدم گفتم کار سبکتر بدید ندادن.

گفتن نمیتوانی برو .

خواستم تقاضا کنم من چیکار کنم و آیا به آخرین حادثه دیه تعلق میگیرد ؟

ممنون از سایت و ناظران خوب
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
بایستی ابتدا شکایت کیفری انجام بدید و درخواست دیه کنید متعاقبا به پزشکی قانونی مراجعه کنید

در خصوص حوادث گذشته هم اگه در بیمارستان علت رو حادثه حین کار عنوان کرده باشید

میتونید در پزشکی قانونی درخواست سوابق از بیمارستان کنید

البته باید تاریخ دقیق یادتون باشه
سوال شده بهمن 8, 2022 در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز) دیه شکستگی آرنج دست به دلیل حادثه حین کار چقدر است ؟