در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
با سلام و درود و عرض ادب و احترام خدمت کارشناسان محترم بیدبرگ

من یه بیمه عمر دارم که تا حالا یکبار ازش استفاده کردم و خسارت گرفتم .امروز در سامانه سنهاب استعلام گرفتم ولی جوابش ظاهرا اشتباهه یا این که بیمه کلاه سرم گذاشته چون در جواب سنهاب تعداد دریافت خسارت را 17 بار و مبلغ را بیشتر از آن چیزی که دفعه قبل به عنوان خسارت دریافت کردم.برای پیگیری این موضوع به کدام نهاد بیمه مرکزی یا همان بیمه خودم مراجعه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و درود

دوست عزیز

 حتما اشتباهی شده همچین چیزی وجود نداره

بیمه عمر را مرکز صادر میکند به کد  ملی شما ثبت میشود و شخص  دیگری نمیتواند استفاده کند کلا پوشش  ها هر کدام یکبار در بیمه عمر پرداخت میشود بهتر هست با نماینده خودتون تماس بگیرید نگران نباشید حتما اشتباهی رخ داده است .

مريم ارفعي