دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
معلمي تحت قراردادهاي ساليانه با شرايط ذيل كار كرده و اكنون تقاضاي محاسبه عيدي و پاداش و سنوات خدمت و بن مسكن ، بن خواروبار ، ذخيره مرخصي و مابه التفاوت حداقل دستمزد ، كمك هزينه مسكن را دارد :
سال تحصيلي - ساعات كاركرد در هفته - مزد ساعتي
٨٤-٨٥ - ١٢ساعت - ١٠٠٠تومان
٨٥-٨٦ - ١٨ساعت - ١٢٠٠تومان
٨٦-٨٧ - ١٨ساعت - ١٢٠٠تومان
٨٧-٨٨ - ١٨ساعت - ١٣٠٠تومان
٨٨-٨٩ - ١٨ساعت - ١٦٠٠تومان
٨٩-٩٠ - ١٨ساعت - ٢٠٠٠تومان
٩٠-٩١ - ١٨ ساعت - ٢٤٠٠تومان
٩١-٩٢ - ١٨ساعت - ٢٥٠٠تومان
٩٢-٩٣ - ١٨ساعت - ٢٧٠٠تومان
٩٣-٩٤ - ١٨ساعت - ٣٠٠٠تومان
٩٤-٩٥ - ١٨ساعت - ٣٠٠٠تومان
٩٥-٩٦ - ١٨ساعت - ٣٥٠٠تومان
1 پاسخ
قبل توسط (6,620 امتیاز)
سلام و عرض ادب. سنوات بر اساس آخرین مزد دریافتی محاسبه می شود. مانده مرخصی بر اساس آخرین حق السعی محاسبه می شود. سایر موارد نیز بر اساس حقوق و مزایای همان سال کارکرد محاسبه می گردد