در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
  1. کارگری 205ساعت درتیرماه کارکرد داردو2روز مرخصی استفاده نموده چندساعت اضافه کار به وی تعلق میگیرد2.نحوی محاسبه اضافه کاری چگونه است
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

نحوه محاسبه ساعت کاری می بایست  روز ه های عادی تقویم بجز تعطیلات و جمعه ها ودو روز مرخصی استحقاقی را ضربدر ۷ ساعت و بیست دقیقه نماید تا ساعت موظفی آن ماه مشخص شود واز جمع ساعت کارکرد کسر مابقی ساعت با عنوان اضافه کار محسوب می گردد که نرخ اضافه کاری مزد یکساعت عادی کار ضربدر ۴۰ درصد نرخ یکساعت اضافه کار تعیین می نماید