در پشتیبانی بیدبرگ توسط (100 امتیاز)
این چه وضعشه ما هر سوالی می پرسیم جواب نمی دید .یا بگید که جواب داده نمیشه یا مدت زمان حداقی بگید یا  اگر پولی هست خوب این سایت رو هم پولی کنید تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم . خسته شدیم که هر روز به این سایت سر زدیم و نتیجه ای ندیدم .
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام

با تشکر از طرح سوال تون در بیدبرگ

سوالاتی که به صورت رایگان اینترنتی پرسیده میشه، توسط پشتیبانی بیدبرگ بررسی و سپس انتشار داده می شود و بیدبرگ تعهدی نسبت به پاسخ سوالات ندارد.

در صورتی که می خواهید در اسرع وقت مشاور با شما تماس بگیرد، می توانید بیدبرگ را به عنوان مشاور خود انتخاب کرده تا مشاور برای مشاوره تلفنی با شما تماس بگیرد.

انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور