در پشتیبانی بیدبرگ توسط (170 امتیاز)
دیروز سوالی در زمینه بیمه در سایت بیدبرگ بخش مشاوره اینترنتی ثبت کردم ، چگونه سوالم را در سایت بیدبرگ پیدا کنم؟چه زمانی پاسخ سوالم را می توانم ببینم؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و عرض خسته نباشید .... جهت اطلاع از آخرین فعالیتهای خود در سایت معظم بیدبرگ میتوانید با مراجعه به پروفایل کاربریتان کلیه فعالیتها اعم از طرح سوالات - پاسخها و .... را ملاحظه فرمائید . ضمناً پس از درج هر پاسخی به سوال طرح شده در سایت بلافاصله پاسخ درج شده به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد.