در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

میخواستم بدون بیمه عمر  هم مثل بیمه تامین اجتماعی دفترچه خدمات درمانی داره
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

خیر دوست عزیز بیمه ی عمر دفترچه ای به اون صورت نداره اما پوشش های درمانی هزینه های درمانی ای رو که در قرارداد اومده رو به شما پرداخت میکنه،با تحویل مدارک پزشکی به مراکز خسارت و ارائه ی رسید میتونین هزینه های خودتون رو از شرکت دریافت کنین.