در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من ماشینم بیمه بدنه البرز داره و دیروز ماشین رو توی کوچه  پارک کرده بودم و بعد از چند ساعت رفتم بیرون دیدم یکی زده پشت ماشینم و فرار کرده و متاسفانه یه قسمتی از ماشین رفته تو و کلی داغون شده.

میخواستم ببینم در این شرایط که فرد مقصر حضور نداره و ماشینم تو پارک بوده ایا میتونم از بیمه بدنه استفاده کنم و خسارت بگیرم، اگر میتونم لطفا بگید مراحلش چیه و باید چه کاری انجام بدم. ممنون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... شما میتوانید با تهیه گزارش پلیس و ارائه آن به شرکت بیمه گر از بیمه بدنه اتومبیل خود استفاده کنید و هزینه خسارت وارده را دریافت نمائید.