در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در اوتوبان در حال حرکت با موتور سیکلت بودم و 16 سالم است در میان دوراهی توقف کردم تا ماشینی که در حال عقب امدن بود تا مسیر خودشو تغییر بده از جولوی موتور کنار بره و من به حرکتم ادامه بدم

 و در همان زمان راننده ی خودرویی از پشت به من زد و فرار کرد و من و همراهم را با انبولانس به بیمارستان رساندند

و بعد از تصادف صورت جلسه هم انجام شده بود ایا مقصر چه کسی هست ؟

 ایا میشود از راننده خودرو که از پشت به من زده و فرار کرده خصارت گرفت ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... با توجه به توضیح شما خودروی متواری شده مقصر میباشد. طبق قانون بیمه شخص ثالث در حوادث رانندگی که مقصر حادثه شناسایی نشده و متواری شده است صندوق تامین خسارتهای جانی مکلف به پرداخت خسارت جانی وارده به زیاندیدگان میباشد. لذا شما میتوانید با توجه به  گزارش مقامات انتظامی و سایر مدارک موجود درخصوص جراحات وارده علیه صندوق تامین خسارتهای جانی شکایت کرده و پس از صدور رای دیات خود را دریافت کنید.. در صورت نیاز تقاضای مشاوره تلفنی داشته باشید تا راهنمایی دقیق تری دریافت کنید.