در بازنشستگی و مستمری توسط (260 امتیاز)
بنده شاغل در آزمایشگاه خصوصی هستم و تابع قانون کار.میخواستم سوال کنم بازنشستگی خانمهای مشمول قانون کار با چند سال سابقه کار هستش؟آیا میتونن با 25سال کار و 30روز حقوق بازنشسته بشن یا حتما باید 30سال کار کنن؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

زنان مشمول قانون کار می توانند با 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه بازنشسته شوند و وفق ماده 111 ق.ت.ا اجتماعی مستمری انها در زمان بازنشستگی نباید از حداقل دستمزد سال کمتر باشد ( در سال 98 برابر 1516000 تومان ) و در صورتی که بعد از محاسبه بیشتر شد همان مبلغ بیشتر پرداخت میگردد.