در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام .بنده خانمی ۴۴ساله هستم با سابقه ۱۶ سال و چهار ماه بیمه اجباری و بعد از ان به علت بیکار شدن مشمول دریافت بیمه بیکاری به مدت ۳۶ما  شداولا~..بعد از انمام این مدت ایا میتوانم از حقوق بازنشستگی  استفاده کنم یا باید بیمه خود را به صورت اختیاری ادامه دهم .؟

 مورد دوم اینکه چون طبق قانون کار حقوق میگرفتم ایا دریافت بیمه  بیکاری باعث کاهش میانگین  حقوق دریافتی  بیمه باز نشستگی میشود یا خیر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که ماه های پایانی را در یک کارگاه شاغل باشید ، می توانید با حد اقل حقوق (30 روز) برای بازنشستگی اقدام کنید.

بیمه بیکاری در کاهش میانگین مستمری تأثیر گذار خواهد بود.