در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام و احترام

دو دفترچه درمانی دارم کدوم رو باطل کنم. شاغلمم و پدرم فوت شده . قراره عمل جراحی انجام بدم بیمه پدرم خدمات درمانی است.

می تونم دفترچه خدمات درماتی رو باطل کنم ولی از بیمه تکمیلی استفاده کنم

اگر دفترچه خودم رو باطل کنم مشکلی برای سوابق و کلا مشکلات دیگر بوجود نمی اید.

ممنون از پاسخ گویی تون
2 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

بیمه تکمیلی همانطور که از اسمش مشخص است تکمیل کننده بیمه پایه است و باید حتما خدمات بیمه پایه را ابتدا دریافت نمایید سپس از مزایای بیمه تکمیلی بهره مند گردید.