در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام پدر من بازنشسته نفت من 3ماهه مشغول به کارم و بیمه شدم و هیچ دفترچه ای دریافت نکردم  متوجه شدم از بیمه پدرم خارج شدم

راهی هست بشه از قسمت درمان بیمه پدر استفاده کرد؟

یا اینکه بیمه تامین اجتماعیو به بیمه تکمیلی تغییر داد ؟

بهم گفتن به صورت ازاد میتونم برگردم به بیمه پدر فقط ماهی 170از حقوقش کسر میکنن ایا میشه؟

امروز زنگ زدم وقت دندون پزشکی بگیرم گفتن اسمم تو سیستم  غیر مجازه
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام امکان استفاده از خدمات درمانی هم زمان از دو صندوق وجود ندارد و  بیمه اجباری خود داری خدمات درمانی است  و با توجه به یکپارچگی خدمات درمانی کشور در صورت استعلام اول بیمه خودتان  مقدم  است  .البته اگر بیمه مشاغل یا حرف که فاقد خدمات درمان هستند را داشته باشید تحت پوشش بیمه درمانی پدر بودن بلا مانع است ولی در بیمه اجباری این امکان وجود ندارد