در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

با توجه به پاسخ شما به شعبه تامین اجتماعی شهرمان مراجعه کردم اما این شعبه درخواست بازنشستگی با کمتر از بیست سال رو با هر شرایطی رد می کند و تاکید می کند که باید بیست سال متوالی کار کنید

راهکار قانونی  در این مورد چیست تا بتوانم درخواست بازنشستگی بدهم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

به هیج عنوان قید توالی در قانون ذکر نشده است.

در متن قانون(تبصره 4 ماده 76 قانون تامین اجتماعی )هیچ اشاره به توالی سابقه و یا کیفیت آن ننموده و به صراحت موارد زیر را بیان نموده است:

« زنان کارگر با داشتن (20)سال سابقه کار و (42) سال سن به شرط پرداخت حق بیمه با (20) روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.»