در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده 7 سال در این شرکت سابقه کار تمام وقت دارم و در حال حاضر باردار هستم به دلیل دوری محل کار و سختی نمیتونم به صورت کامل هرروز سرکار بیام و مرخصی بدون حقوق میگیریم که بیمه برای اون روزها رد نمیشود

 بیمه یکی دوماه گذشته به صورت کامل 30 روز رد نشده و حدود 20 روز هست هر ماه و در ماه اینده قرارداد من تموم میشه اگر شرکت عدم نیاز بزنه آیا از حقوق بیکاری می تونم استفاده کنم  و اینکه بر روی مبلغ دریافتی به چه صورت تاثیر میگذارد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

با توجه با اینکه در ماههای آخر حق بیمه کامل رد نشده است واز طرفی یکسال حق بیمه از آخرین شرکت به تامین اجتماعی ارسال شده است بستگی با نظر کمیته بیمه بیکاری دارد ولی از نظر قانونی و ماده ۶ قانون کار حداقل ۶ ماه سابقه بیمه واحراز بیکاری غیر ارادی و مراجعه ظرف ۳۰ روز از تاریخ وقوع بیکاری ویا ۹۰روز با عذر موجه و تشخیص هیات حل اختلاف امکان پذیر است