در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
خانمی با 56 سال سن و 7 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارد. ایشان هشت سال سابقه پرداخت بیمه صندوق روستایی و عشایر را دارند که چهار سال آن با بیمه تامین اجتماعی همزمان است و چهار سال غیر همزمان پرداخت شده است. می خواست آن چهار سال غیر همزمان را به صندوق تامین اجتماعی انتقال دهد اما به او گفته اند تا زمان بازنشستگی نمی تواند، آیا این حرف آن ها طبق قانون است و یا اینکه همین حالا می تواند آن را انتقال دهد؟

تشکر فراوان از جناب عالی
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر انتقال کسورات بیمه ای از صندوق بیمه روستائیان به صندوق بیمه تامین اجتماعی و بالعکس متوقف شده است.