در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
خانمی با 56 سال سن و 7 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارد. ایشان هشت سال سابقه پرداخت بیمه صندوق روستایی و عشایر را دارند که چهار سال آن با بیمه تامین اجتماعی همزمان است، می خواست آن را به صندوق تامین اجتماعی انتقال دهد اما به او گفته اند تا زمان بازنشستگی نمی تواند، آیا این حرف آن ها طبق قانون است و یا اینکه همین حالا می تواند آن را انتقال دهد؟ لطفا در مورد روش انتقال و مبلغ پرداخت مابه تفاوت هم راهنمایی بفرمایید.

تشکر فراوان از جناب عالی
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه به همزمان بود پرداخت حق بیمه در دو صندوق هیچ تاثیری بر سوابق در تامین اجتماعی ندارد و سابقه دو برابر نمیشود.