در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
با سلام

بنده با خودرو خود کنار خیابان پارک کرده بودم، که البته پارک دوبل هم نبود، یکی از بغل مالیده به ماشین بنده، بعد از اینکه مدارک ایشونا گرفتم و توافق کردیم که پرداخت خسارت کنند من هم قبول کردم و کار به افسر و راهنمایی رانندگی و نیروی انتظامی نکشید، یعنی بصورت توافقی محل تصادفا ترک کردیم، الان که با مقصر تماس میگیرم زیر بار نمیره و ننه من غریبم بازی در میارن که؛ آی من ندارم، بدبختم بیچاره ام، در صورتیکه اینگونه نیست، ب طور کلی افتاده تو فاز زرنگ بازی، حال سوال بنده این است که: چگونه بایستی اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛ اولا همواره مد نظر داشته باشید که در صورت وقوع هرگونه تصادف ، حتما صحنه تصادف به روئیت مامران راهنمایی و رانندگی و یا ماموران نیروی انتظامی برسد ثاینا حتما قبل از جابجایی خودرو در محل حادثه نسبت به عکس برداری و فیلم برداری از موقعیت خودرو ها و محل های آسیب دیده اقدام نمائید . علی ایهال با توجه به اینکه مدارک ایشون در دست شما می باشد می توانید به شرکت بیمه مقصر حادثه مراجعه و اعلام خسارت کنید.کارشناسان شرکت بیمه برای تحقیق به محل وقع حادثه مراجعه خواهند کرد و از کسبه در خصوص صحت و سقم حادقه تحقیق بعمل خواهند آورد و پرونده شما به جریان خواهد افتاد. اگر شرکت بیمه با شما در این زمینه همکاری نکرد ، می توانید با توجه به اینکه احتمالا خسارت شما کمتر از 20 میلیون تومان می باشد جهت طرح شکایت به شورای حل اختلاف مراجعه نمائید.
سربلند باشید