در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
خانمی با 56 سال سن که 7 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارد. طبق قانون بیمه بیکاری، ماده هفت-الف- تبصره (- افراد مسن مشمول اين قانون كه داراي  55 سال سن و بيشتر مي باشند مادامي كه مشغول به كار نشده اند مي توانند تا رسيدن به سن بازنشستگي تحت پوشش بيمه بيكاري باقي بمانند).  اگر بیمه بیکاری بگیرد، آیا می تواند تا اتمام 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه یعنی به مدت سه سال بیمه بیکاری بگیرد؟

با تشکر از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

 در صورت استحقاق دریافت بیمه بیکاری تا سقف 10 سال سابقه بیکاری پرداخت و بصورت اتوماتیک حکم بازنشستگی با 10 روز حقوق پرداخت میگردد.