در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
باسلام من ازبرج سه سال97بیکارشدم وبیمه بیکاری میگیرم به مدت18ماه اگربعد از بیمه بیکاری کارپیداکردم ویاخواستم سابقه خودرا با بیمه اختیاری ادامه بدم باید باز برم آزمایشات پزشکی انجام بدم یانه و اینکه تاچه مدت بعد از اتمام بیمه بیکاری میتونم بدون انجام آزمایشات پزشکی بیمه رو برقرار کنم

باتشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

جنانچه قبلا آزمایشات موضوع ماده 90 را انجام داده باشید و بیش از 9 ماه فاصله بعد از قطع بیکاری و شغل جدید نیافتد نیازی به انجام معاینات نیست ولی اگر بخواهید به صورت راننده برون شهری شاغل شوید حتما باید آزمایشات را انجام دهید.