در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (140 امتیاز)
سلام . در دوران بیمه بیکاری دفترچه بیمه ای را که در زمان کار در گارگاه داشتم نه تعویض کردم و نه تمدید . پس از پایان بیمه بیکاری خودم را بیمه اختیاری کردم و درخواست تعویض و تمدید اعتبار کردم . در دفترچه جدید به جای نام کارگاه عنوان بیمه بیکاری درج شده و فقط نوع بیمه اختیاری شده است ایا نیاز است درخواست باطل کردن و صدور دفترچه جدید داشته باشم؟

درضمن بین پایان بیمه بیکاری و شروع بیمه اختیاری 3 روز وقفه افتاده ایا امکان پرکردن ان هست؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در صورت اتمام اوراق دفترچه باید نسبت به تعویض اقدام و در زمان تعویض مجدد نوع بیمه شما در برگه دفترچه قید میگردد