در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

لطفا راهنمایی بفرمایید کارفرما بابت سفته های من(کارگر) که امانت نزد او بوده اقدام کرد و نهایتا من محکوم شدم و منتظر جلسه اعسارم.

الان مدارکی پیدا کردم که روشن میکنه سفته ها نزد او امانت بوده.من اگر الان شکایت کیفری کنم از کارفرما خیانت در امانت آیا اون جلسه اعسار برگزار میشه یا متوقف میشه تا نتیجه شکایتم روشن شه؟

از شما کمال تشکر دارم..عبدی
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛ حتما با مدارک جدیدی که به دست اورده اید شکایت خود را مبنی بر خیانت در امانت علیه کارفرما انجام داده و رونوشت شکوائیه را به شعبه دادگاهی که پرونده اعسار شما در آن جریان دارد ارائه نمائید و حتی المقدور با قاضی شعبه راجع به مدارک بدست آورده حضورا صحبت داشته باشید. قطعا به موضوع رسیدگی و پرونده محکومیت شما متوقف می گردد.

سربلند باشید