در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینکه بنده به مدت شش سال سابقه پرداخت حق بیمه حرفه و مشاغل آزاد رو دارم که حدودا ۷ماهی میشه در یه کارگاه صنعتی مشغول کار هستم و کارفرما هم برام بیمه پرداخت می کنه...

خواستم بدونم اگه از طرف کارفرما از کارم اخراج بشم آیا میتونم در صورت داشتن سابقه بیمه حرفه و مشاغل آزاد از بیمه بیکاری استفاده کنم...

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

سابقه پرداخت حق بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد برای محاسبه و پرداخت مقرری بیمه بیکاری معتبر نبوده و صرفاً جهت تعهدات بلند مدت از قبیل مستمری بازنشستگی، بازماندگان و از کارافتاده کلی احتساب می گردد.