در سازمان تامین اجتماعی توسط (680 امتیاز)
سلام

من بیمه مشاغل آزاد هستم  به همراه سرانه درمان  من حق بیمه ام را تا انتهای سال پرداخت کردم سوال پیش اومده واسم اگر من بخوام ازدواج کنم ایا باید به شعبه تامین اجتماعی اطلاع بدم و مجدد قرار داد بنویسم ؟؟؟؟؟ و برای همسرم هم هزینه سرانه درمان را پرداخت کنم؟؟

من خودم تا اسفند ۹۸ را ریختم و باید ایا باید مجدد مراجعه کنم به شعبه و فیش سرانه درمان بگیرم برای همسرم؟؟؟ که دفترچه به اونم بدن؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

با در دست داشتن شناسنامه خود و همسر و دفترچه بیمه به کارگزاری و یا شعبه بیمه ای مراجعه نموده و تقاضای ثبت اطلاعات هویتی همسر خود را نمائید و سپس برگه پرداخت جدید حق بیمه را تا آخر مدت بیمه پردازی قبلی، که مابه التفاوت حق سرانه درمان و ماهانه مبلغ 440000 ریال می باشد را پرداخت کنید و بعد از آن دفترچه خدمات درمانی همسرتان تا پایان مدت بیمه پردازی تامین اعتبار خواهد شد؛ مبارک است!