در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

میخواستم ببینم در بیمه عمر و تأمین آتیه بیمه پاسارگاد با پرداخت بیشتر از چه حق بیمه ای شامل چکاپ پزشکی کامل میشویم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که تعیین کننده چکاپ در شروع فقط میزان حق بیمه نیست.
آن چیزی که بیشتر از حق بیمه در تعیین چکاپ تاثیر دارد سن و وضعیت سلامتی فعلی شماست.

ولی در کل پرداخت سالانه از  15،000،000 ریال به بالا شامل چکاپ خواهد شد (ماهانه 125،000 تومان).

باز هم عرض میکنم که حق بیمه اعلام شده،به تنهایی ملاکی برای گرفتن چکاپ از افراد در ابتدای شروع بیمه نمی باشد.
اگر نیاز به چکاپ کامل از شما باشه(چون ریسک شما بستگی به سن و سلامتی شما داره) میتونین از سالانه 40،000،000 ریال به بالا حق بیمه پرداخت کنین.

و اینکه بدون ریسک سالانه 120،000،000 ریال پرداخت کنین 100% چکاپ کامل شامل حال تون خواهد شد.
بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام