در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. اگر ماهیانه 50 هزار تومان بیمه ایران بریزیم چگونه بازنشسته میشویم ؟
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود دوست گرامی،تبریک میم که را فکر تهیه این بیمه ارزشمند برای خود هستید.این بیمه نامه طوری طراحی شده که افراد با هرسن و هر سطح درآمد میتوانند آن را داشته باشند و با توجه به پرداخت شما هر مبلغی که باشد حداقل بعداز 10 سال میتوانید بازنشسته سوید و حقوق و مستمری ماهانه دریافت کنید.