در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام،

بنده حکم قطعی اداره کار مبنی بر پرداخت پنج میلیون تومان بابت ایام بلاتکلیفی که کارفرما محکوم شده را دریافت کردم الان بعد مراحل قانونی بعد از حدود دو ماه درمرحله اجراییه دادگستری،، دو روز مانده به دریافت حکم جلب  کارفرما رفته و دادخواست اعسار داده که حقوق بنده رو قسطی کنه ،

سوال اینجاست کرفرما توانایی پنج میلیون رو نداره یعنی دادگاه به عنوان کارفرما اینو قبول میکنه یانه،

ایا قانون برای حقوق کارگر اعسار رو قبول میکنه،اگر نه یا بله، بها کدام ماده قانونی در قانون،ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

پرداخت حق و حقوق کارگر از دیون ممتازه محسوب میشود و قابل تقسیط نیست مگر با توافق کارگر.