در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام.خسته نباشید،

حدود ۵ ماه ،سال ۹۶ . در شرکتی مشغول به فعالیت کاری بودم. که طی اعلام ورشکستگی، از سمت شرکت، بیکار شدم و طی ادعای کارفرما که اینجانب فقط ۴ماه در آنجا مشغول به کار بودم و انکار قرارداد کاری و پرداخت نکردن حق و حقوقم، مجبور به شکایت از این شرکت شدم.‌مطابق برگزاری سه جلسه دادگاهی  در اداره کار و بیمه موفق به گرفتن رای،مبتنی بر تأیید قرارداد کار شدم،اما متاسفانه با وجود ارائه مدارک جهت تایید ۵ماه فعالیت کاری،فقط با ۴ماه کارکرد اینجانب موافقت شد.‌لذا مجدداً مجبور به ارائه دادخواست مبنی بر اعتراض به رأی اداره کار، در دیوان عدالت شدم‌. می‌خواستم بپرسم:

  1. آیا میتوانم با وجود ارائه استشهادی در خصوص فعالیت های کاری خود در حدود ۵ ماه به دیوان و درخواست گرفتن پرینت پیامکهای متنی از کارفرما جهت اعلام برنامه روزانه من باب ،انجام فعالیت های کاری به شماره همراه اینجانب در روزهای پایانی فعالیت کاری در ماه پنجم، بتوانم رای دیوان عدالت را موافق ۵ ماه فعالیت کاری خود جهت دریافت مطالبات معوق اینجانب از جمله، حقوق معوقه، سنوات،عیدی و پاداش، حق الزحمه کاری،مرخصی، و دیرکرد در پرداخت کلیه حق و حقوق قانونی و رد کردن بیمه ماه آخر به سازمان تامین اجتماعی نماییم؟ (تاریخ رسیدگی به دادخواست اینجانب برج ۹۷/۰۷/۱۸ از طرف دیوان مشخص شده است)
  2.  (حقوق دریافتی پایه ۱/۵۰۰/۰۰۰ تومان+ عیدی و پاداش،مرخصی، سنوات ،حق الزحمه کاری،بیمه. که از تاریخ ۹۶/۱/۱۹ الی۹۶/۰۵/۲۵مشغول به فعالیت بودم.کل دریافتی اینجانب از شرکت۲/۶۳۲/۰۰۰ تومان بوده ،لازم به توضیح است که در این پنج ماه از مرخصی استفاده نکردم.)میخواستم بپرسم در حال حاضر باتوجه به توضیحات اینجانب مانده طلب بنده چقدر میشود؟
  3. میتوانم مبلغی جهت، دیرکرد در پرداخت حق و حقوق اینجانب از سال۹۶ تا کنون نیز دریافت کنم؟
  4. مدیرعامل شرکت با بنده تماس گرفتن و گفتن طبق رای اداره کار با قبول همون۴ماه کارکرد، باهاشون توافق کنم و رضایت بدهم و مطالبات خود را دریافت کنم. آیا به نظر شما بهتر نیست توافق کنم؟ یا منتظر به برگزاری و رأی دیوان عدالت باشم؟
  5. در نهایت میخواستم ببینم اگر بهتر است با شرکت توافق کنم , با چه مبلغی با شرکت توافق کنم؟

ممنون از لطف و راهنماییتون.

سمت بنده  در شرکت ،مهندس عمران، کارشناس دفتر فنی بوده است.

م.ع

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

با سلام

سوالات شما در قالب یکساعت مشاوره حضوری است، البته من اینجا به اختصار برای شما شرح می دهم:

1- استشهاد و به طور کلی شهادت دادن جزو دلایل دعوی به شمار نمی آیند.

2- لازم است بدانید دیوان عدالت اداری به هیچ وجه وارد ماهیت دعوی نمی شود و صرفا مغایرت آرا را با قوانین جاری کشور بررسی می کند.

3- بحث خسارت تاخیر تأدیه دین  ( که شما فرمودید دیرکرد) باید در دادگاه حقوقی و دعاوی مالی تا 20 میلیون تومان در شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده طرح دعوی شود.

4- با توجه به مواردی که شرح دادید تصمیم به سازش با خود شماست و ما مجاز به محاسبه برای شما نیستیم اما با توجه به قوانین محاسبه با توجه به تحصیلاتتان قادر به محاسبه خواهید بود.