در پرداخت حق بیمه توسط (140 امتیاز)

سلام . با توجه به اینکه تا زمانی که فیش یک ماه پرداخت نشده باشد نمی توان برای ماه بعد درخواست صدور فیش داد با فرض براینکه فیش فروردین صادر و  تا اخر تیرماه مهلت پرداخت داشته باشد

اگر پرداخت این فیش به چند روز اخر مهلت پرداخت(اواخر تیرماه) موکول شود بعد از پرداخت در تیرماه ایا فیش اردیبهشت را میتوان بدون ایجاد خلل در قرارداد بیمه و سوابق بیمه دریافت کرد

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

مهلت پرداخت حق بیمه بیمه های صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه های اختیاری تا آخرین روز دو ماه بعد می باشد؛ به اضافه اولین روز کاری در ماه بعد.

چنانچه حق بیمه ماه مورد نظر در مهلت قانونی واریز شود، سیستم اجازه صدور برگه پرداخت بعدی را صادر می نماید و در غیر این صورت قرارداد بیمه مورد نظر ابطال می گردد.