در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (140 امتیاز)

لطف مواردی که برای برقراری بیمه خویش فرما یا اختیاری بعد اتمام مقرری بیکاری مورد توجه است رو بفرمایید

  • آیا تفاوتی بین فردی که مقرری بیکاریش به اتمام رسیده با افرادی که بصورت عادی تمایل به دریافت خدمات بیمه اختیاری دارند وجود دارد یا خیر؟
  • حق بیمه با توجه به تعداد افراد تحت تکفل با جداولی که مبالغ حق بیمه سالانه رو مشخص کرده تفاوت داره یا خیر؟
  • برای برقراری بیمه اختیاری قبل از به پایان رسیدن مقرری بیکاری اقدام کنیم یا بعد از اون امکان مراجعه و ادامه بیمه بدون وقفه در سابقه وجود دارد؟
  • مدارک مورد نیاز چه مواردی است ؟
  •  با تغییر آدرس متقاضی ، اگر شعبه بیمه زمان بیکاری و حال حاضر متفاوت باشند به کدام شعبه بیمه در تهران مراجعه کنیم ، شعبه ای که پرونده بیکاری در آن موجود است ؟ یا شعبه ای که نزدیک به محل سکونت جدید است؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شرایط برقراری بعد از اتمام مقرری این است که شما می توانید فردای روز اتمام به شعبه بیکاری خود یا به شعبه نزدیک محل زندگی مراجعه کنید.

در بیمه اختیاری تعداد عائله مهم نیست.

دستمزد مبنا وفق بخشنامه ۶۸۴ عوض شده ولی فعلا عملیاتی نگردیده است لیکن در حال حاضر اگر سابقه شما بیش از ۵ سال باشد میانگین دستمزد شما در یکسال آخر مهم است که بین ۷۰ تا ۱۰۰ درصد میانگین به انتخاب خودتان مشروط باینکه از ۱/۲ حداقل دستمزد کمتر نباشد.

با ارائه درخواست چنانچه شعبه خودتان عوض کردید باید درخواست جمع آوری سابقه بدهید که کمی زمانبر است ولی شروع بیمه شما از تاریخ درخواست میباشد.

حق بیمه براساس حداقل دستمزد در سال ۹۸ تا این تاریخ ۴۲۳۰۰۰ تومان است.