در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشی

 من با پیمانکار کار میکنم که تا برج ۱۲ کار تمام میشود الان برج ۱۱ ریختن من میتوانم از برج ۱ خودم بیمه اختیاری کنم ولی هنوز بیمه برج ۱۲ را نریختن مشکلی پیش نمیاید قبلا هم این سوال کردم ولی جوابی نشنیدم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

برقراری و انعقاد بیمه اختیاری از زمان تقاضا آغاژ می شود. پیداست که سابقه بیمه اختیاری شما از اول فروردین احتساب نخواهد شد. تاخیر و یا عدم پرداخت بیمه اسفند ۹۶ تاثیری در بیمه اختیاری شما نخواهد داشت، مگر اینکه سابقه بیمه شما کمتر از یکسال باشد.