در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
باسلام

زنی ۵۳ ساله و مطلقه هستم پدرم بازنشسته وزارت راه و شهرسازی هست که فوت کرده و الان چند سالی هست که مادرم مستمری اش را میگیرد.

برای انتقال مستمری پدرم اقدام کردم که گواهی انحصار وراثت میخواهند برای گرفتن این گواهی هم مدارک وراث و رضایت شان لازم است که انها راضی نیستند

ایا میشود بدون گواهی انحصار وراثت و فقط با طلاق نامه و گواهی فوت و مدارک پدرم میتوانم اقدام کنم؟

یا بدون مدارک وراث میتوان این گواهی را گرفت؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

برای برقراری مستمری اصل و تصویر گواهی انحصار وراثت حتما باید باشد
مهلت ارائه گواهی انحصار وراثت حداکثر 9 ماه پس از سپری شدن از تاریخ فوت متوفی می باشد.