در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

کارفرمای ما برای سال 98 دستمزد کارگر را روزانه 50 هزار تومان معین کرده که در آن همه مزایا لحاظ شده و برای 30 روز کار مبلغ 1،500،000 تومان پرداخت میشود و رسید گرفته میشود که تمام مزایا و حق اولادو مسکن و عیدی و سنوات و غیره در دل این حقوق است.

در صورت عدم تمایل میتوان تسویه کرد و کارفرما این شرایط را فقط می پذیرد

آیا از نظر قانونی درسته،
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

مجموع حداقل دستمزد در ماه ۳۱ روز با حق مسکن،بن کارگر ی و حق اولاد یک فرزند ناخالصی می شود مبلغ ۲۰۰۹۱۳۳۱۸ریال که از این مبلغ حق بیمه ۷درصد سهم کارگر کسر می شود و حق بیمه سهم کارگر از بابت حقوق ثابت ،حق سوم وبن کارگری می شود مبلغ ۱۳۰۰۲۱۰ریال کسر می گردد البته درصورتیکه که کارفرما علاوه بر حقوق ثابت وبن کارگری حق مسکن را هم جزو مزایای مشمول بیمه درلیست قرار دهد در صورتیکه کارفرما فقط حقوق ثابت وبن کارگری در لیست قراردهد حق بیمه سهم کارگر می شود مبلغ ۱۲۳۰۲۱۰ریال در ماههای ۳۱ روزه