در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

ما لیست بیمه اسفند 97 رو ارسال کردیم اما هنوز پرداخت نکردیم ( به دلیل کمبود نقدینگی ) که در ماه مشمول جریمه 2 درصد میشیم ، چون لیست قبلی رو هنوز پرداخت نکردیم، لیست فروردین رو میتونیم صادر کنیم؟؟ و اگه بخوایم لیست فروردین رو پرداخت کنیم آیا حتما قبلش باید از اسفند 97 رو پرداخت کنیم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

وفق ماده ۳۹ و ۲۸ لیست حق بیمه باید در مهلت قانونی ارایه و حق بیمه پرداخت یا تعیین تکلیف گردد و در مورد کارگاههای غیرپیمانکاری امکانپذیر نیست ولی در مورد کارگاههای پیمانکاری مشکلی ایجاد نمی کند.