در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید

۱۸ سال سابقه کار سخت و زیان آور دارم که در شهرستان بوده حدود۴ساله که درتهران مشغولم ودرخواست ازاداره کارتهران دادم که درکمیته بدوی سخت وزیان آورشهرستان مربوطه تآییدشده .پیرودرخواست بدای بازنشستگی رای کمیته به تآمین اجتماعی شهرستان مربوطه رفته که توسط هیئت سه نفره تامین اجتماعی بررسی وتطبیق بشه .

باتوجه به اینکه بیش از ۳۰۰ نفر از همکاران با شرایط من بازنشسته شدن که هنوز هم ادامه داره . احتمال ردشدن عناوین من در هیئت سه نفره وجود دارد ؟ و یا اصلا باتوجه به رای بدوی اداره کار نیاز به هیئت سه نفره تامین اجتماعی هست ؟ بخشنامه ۴۹ مستمری ها چرا ؟
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

بعد از تایید سخت و زیان اوری شغل فرم 1 یا 2 تایید شده مشاغل با فرم مشاغل شما که استخراج شده است تطبیق داده میشود تا میزان سوابق سخت و زیان آور شما مشخص گردد. لازم بذکر است تایید شغل مورد نظر دلیلی بر تایید تمام سوابق شما نیست و باید عین شغل تایید شده در لیست حق بیمه یا بازرسی کارگاه موجود باشد.