در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
درود وقت بخیر

بنده خواهان دریافت بیمه بیکاری هستم با ۹ سال سابقه بیمه . طبق قانون بیمه بیکاری میتونم ۵۵٪ مبلغ حقوق را دریافت کنم و به ازای افراد تحت تکفل نیز هر نفر ۱۰٪

بنده متاهل هستم و سن پدرم بالای ۶۰ سال است و هیچ منبع درامدی نیز ندارد  اما بیمه تامین اجتماعی شده از طریق خواهرم .

از چه طریق میتونم کفالت پدر بالای ۶۰ سال رو بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

نخست این که؛ بایستی پدر از کفالت خواهر خارج و عدم تمکن مادر احراز گردد.

سپس بایستی درخواست کفالت خود و تامین معاش پدر از سوی شما ارایه و قابل اثبات باشد، البته کفالت پدر به شرطی در افزایش مبلغ مقرری بیمه بیکاری موثر است که حقوق مشمول کسر حق بیمه شما قبل از اخراج بالا باشد.