در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

ما یک سایت تبلیغاتی هستیم که قصد داریم نماینده فروش به صورت دور کار در شهر های دیگر داشته باشیم شیوه قرارداد نوشتن با نماینده های فروش به چه صورت هست و همچنین ایا اگر قرار داد غیر رسمی منعقد گردد برای بیمه و مالیات به مشکل میخوریم ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

در صورتی که دارای شخصیت حقوقی میباشد وفق ماده ۳۸ ق.ت.ا حتما باید قرارداد منعقد نمایید و پیمانکار و موظف به اخذ مفاصا نمایید ولی چنانچه شخصیت حقیقی هستید الزامی نیست لیکن جهت جلوگیری از مشکلات بعدی و طرح ادعای اشتغال توسط نماینده ها بهتر است قرارداد بسته و مفاصا حساب دریافت گردد.