در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)

سلام وقت بخیر

با توجه به پاسخ ((در قرارداد دور کاری با توجه به اینکه اختیار زمان انجام  کار تا حدود زیادی با کاربر( کارگر) می باشد، بنابراین قرارداد ساعتی چندان مفید نیست.

بهترین روش برای کنترل نیرو و پرداخت مزد، انعقاد قرارداد کارمزدی بر اساس حجم یا تعداد کار انجام شده در طول یک فاصله زمانی ( به عنوان مثال روزانه، هفتگی، یا ماهانه) می باشد.))

منظور قرارداد کارمزد ساعتی هست ؟ مثلا  بارگذاری 125 خبر در 7:20 دقیقه  در سایتمون ( البته این تعداد 125 خبر بررسی شده و مبرحساب میانگین زمان 3.52 صدم ثانیه به دست آمده است) و اگه کمتر کار کردن یعنی به یک روز نرسیده  و جمع کل خبر ها در روز های یک ماه جمع بشه مثلا در 10 روز اگه 1300 خبر گذاشت بابت 1250 خبر 10 روز بیمه رد بشه و 50 خبر ذخیره بشه برای ماه بعد و یا این که بهش دستی بدیم ، این مورد درست هست؟

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

از نظر ما با توجه به شرایط کاری شما قرارداد  پروژه ای و حجمی بهترین نوع قرارداد میباشد